Ensemble, Ensemble een energieke belevenis!

Tijdens de Corona pandemie kwamen Rudy Hellewegen en Steven Roox met het idee om een aantal slimme, snelle koorzangers bij elkaar te zetten en de vetste koornummers te zingen. Na een longlist bleef er een mooie line-up over! En dit koor bestond niet uit de minsten;

De volledige cast van Ensemble, Ensemble!

Armand Pol, Aron Bruisten, Caroline Beuth, Cathalijne de Sonnaville, Celine Rietmeyer, Danique Graanoogst, Dieter Spileers, Eliane Kwee, Esmee Mardjan, Eva van der Post, Flen Huisman, Frank van Hengel, Gino Korsèl, Guus Boswinkel, Howard van Dodemont, Isabeau Bosscher, Jeroen Sigterman, Judith Boesen, Julia Berendse, Kiki Heus, Leanne Lena, Lena Stallinga, Lone van Roosendaal, Ludo van der Winkel, Nienke Latten, Nori de Winter, Q-shans Thode, Robbert van den Bergh, Ruben Kuppens, Rudy Hellewegen, Ruth Sahertian, Sander van Voorst tot Voorst, Sandra Jonkman, Sanne den Besten, Silencio Pinas, Sjoerd Oomen, Soraya Gerrits, Sterre Verschoor, Steven Roox, Sven Blom, Victor Marinus, , Zoï Duister, Jeroen Sleyfer, James Pollard, Koen van Velsen, Bas Schneider en Roel Goedhart. Deze avond werd muzikaal begeleid door Jeroen Sleyfer.

De Line up bestond niet uit mooie nummers. Waarbij de finale van Hunchback of Notre Dame op mij het meest indruk maakte. Zie onderstaand een foto van de nummers!

Een sterk Ensemble is de energie van de voorstelling. Dat bewees deze groep profs maar eens! Het knalde, was intens als het moest en ze hadden een mooie inleving. Het koor had drie repetities, waarin ze een voorstelling van 1,5 uur instudeerden. En hoe leuk ook, zelfs vedette Lone van Roosendaal stond lekker koortjes te zingen. Een bijzondere avond, waarbij het plezier, energie en de passie voor het vak centraal stond. Regisseur Koen van Dijk schreef een column over het ensemble en deed hiervan een voordracht. Van Dijk schrijft meerdere columns op zijn Social Media over musical. Altijd een groot plezier om te lezen!

Het was een bijzondere avond, zeker voor herhaling vatbaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s