Ludique brengt Liefde

Al jaren volgt Theater Review het artistieke duo Ludique. Gerald Drent en Martijn Mulders zijn als Ludique een theatrale verschijning die indruk maakt. Vanavond was de laatste voorstelling van hun voorstelling From Berlin With Love in Apeldoorn, de stad waar zij hun eerste stappen op de bühne zette. Hoe geweldig is het dat zij hun internationaal gelauwerde tournee afsluiten in de stad waarmee zij in verbinding staan? Door hun internationale allure voeren zij hun publiek mee naar het vrije Berlijn, waarna ze je in vervoering brengen naar het liefdevolle Parijs. Ludique is present, laat niets aan toeval over en laat je theater beleven.

ludique7
Foto: Hans van Luijk
Wat: Ludique, From Berlin With Love
Wie: Gerald Drent en Martijn Mulders
Wanneer: 10 mei 2019
Waar: Podium Gigant in samenwerking met Orpheus
Door: Robin Streppel
Sterk
Ludique opent sterk. De stemmen kleuren prachtig. Van het begin tot het einde staat een sterk duo op planken. Gerald stelt zich voor als Ludique en is direct een sterke vamp,om later in een klein liedje intiem te zingen. Martijn ontpopt zich naarmate de voorstelling volgt meer. Wat een prachtige hoge stem heeft hij, iets dat in het hoge Unbeschreiblich Weiblich perfect tot uiting komt. Andere Duitse muziek van diva’s van welleer volgen. Begeleiding op de vleugel is deze avond van Florian Ludewig.

Tournee
Ludique is on! Theatrale liederen die je meevoeren met als afsluiting het prachtige Amsterdam. Je denkt dat Ludique afscheid neemt van From Berlin With Love, niets is minder waar. Volgend seizoen gaat deze voorstelling in reprise. Daarnaast zal het duo door Frankrijk spelen met een geheel Franstalig programma over Zarah Leander, ook een vrouw die Ludique eerder inspireerde. Alsof dit nog niet genoeg is zal volgend jaar Apropos in première gaan, het nieuwe programma van Ludique.

Groei
Wat geweldig om Ludique te zien groeien in alle opzichten. Zij leggen hun bron van inspiratie bloot in hun voorstelling. Zij zijn een bron van inspiratie voor het publiek. Ludique brengt liefde.
Meer info over Ludique: www.worldofludique.com
Foto’s: Hans van Luijk
ludique6
Foto: Hans van Luijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s