World of Ludique: Zarah, zonde van Liefde – Is indringend!

Gerald Drent en Martijn Mulders spelen al jaren als Ludique de sterren van de hemel op festivals en events. Hun androgyne act is extravert, maar heeft een diepere laag. Ze spelen speciaal op Sonsbeek en Valkhof Avenue een versie van hun 70 minuten durende programma: Zarah, zonde van de liefde. Aangepast in 30 minuten spelen zij deze speciale festival uitvoering.

Wat: Zarah, Zonde van de liefde
Wie: Gerald Drent en Martijn Mulders.
Wanneer: 15 augustus 2015.
Waar: Sonsbeek  theater Avenue, Arnhem

Zarah vertelt het verhaal van liefde, maar is tegelijkertijd een eerbetoon aan de vergeten muziek. De muziek die oorspronkelijk gezongen is door Zarah Leander lijkt een inspiratiebron met zijn prachtige melodieën, daarnaast is het 80 jaar na haar doorbraak nog actueel. De heren van Ludique zingen de chansons moeiteloos, daarnaast kleuren hun stemmen prachtig bij elkaar. Gerald Drent heeft een warme lage stem, Martijn Mulders zingt hoog bijna lyrisch. Deze tegenstelling van stemmen is hun kracht.

Met ‘ZARAH, Zonde van de Liefde’ tracht Ludique muziektheater brengen dat niet uitsluitend een huldezang is aan het werk van deze beroemde Zweedse, maar zij belichten de achterliggende boodschap van de Duitse nummers met hun mooie spel en vormgeving. Het komt binnen, er  zit energie in en het laat je geen moment vervelen. Het is geen draq act, die oppervlakkig is. Het is kunst op een androgyne wijze weergegeven, vernieuwend en mooi in haar soort.

Ludique is uniek in elke verschijningsvorm!

Ludique speelt in het eerste weekend van september op het Valkhof theaterfestival in Nijmegen. Meer over Word of Ludique: http://www.worldofludique.com/zarah.html

zarah-3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s