Ludique is uniek! From Berlin With Love

Het duo Ludique stond afgelopen week in club Extravaganza op de Sonsbeek Theater Avenue. Het jaarlijkse evenement wat plaats vind in het prachtige Sonsbeepark in Arnhem. Gerald Drent en Martijn Mulders geven gestalte aan Ludique, twee personages die het Berlijn van weleer laten herleven. Dit doen ze uitzonderlijk goed met hun theatrale performance. Op Sonsbeek Avenue brachten ze verkorte versie van  hun voorstelling van ten tonele, die doet smaken naar meer!

Door: Robin Streppel
Foto’s: Soikans Photography

Chemie
Gerald en Martijn zijn goed op elkaar ingespeeld. Dit merk je in alles, spel zang en beweging. De stemmen van beiden kleuren mooi bij elkaar. In From Berlin With Love is er voor gekozen nieuw repertoire en de bekende nummers door elkaar te gebruiken. Zo hoor je Piaf’s  La Vie en Rose. Ze wekken de grote sterren tot leven, wat goed werkt. Ze beheersen het repertoire van Dietirch, Piaf en Leander.

From Berlin With Love is een waardige opvolger van het vorige programma van Ludique “Zarah Een Zonde Van Liefde.”  De heren van Ludiuqe voeren met hun androgyne act de toeschouwers mee naar Broadway van de decennia geleden. Ze pakken je, deze festivalversie maakt mij benieuwd naar de gehele voorstelling.

Ludique zal spelen op:

2 en 3 september op het internationale theaterfestival Cultura Nova, in Heerlen! Ze spelen daar het gehele programma van 1,5 uur.  Meer info:

14067973_1153178194705056_8814918279587040498_o

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s